menu

Welkom..

..bij rijschool-beheer.nl, de plek wanneer u op zoek bent naar een simpele en efficiënte manier om uw rijschool te beheren!

Met de webapplicatie van rijschool-beheer kunt u online uw administratie bijhouden, zodat u altijd waar en wanneer u maar wilt bij uw administratie kan.

De applicatie bestaat uit twee onderdelen: het basispakket, met alle basisfunctionaliteiten die u nodig heeft om uw administratie te regelen, en de (optionele) leerlingenportal waarmee u leerlingen onder andere de mogelijkheid geeft om zelf lessen in te plannen en hun leshistorie in te zien.

Daarnaast is er altijd nog ruimte om nieuwe functies aan te dragen waarvan u van mening bent dat deze een toevoeging zijn voor de applicatie. Laat hiervoor simpelweg een bericht achter via de contactpagina of stuur een bericht naar .

Interesse?

Laat dan je gegevens achter op de demo-aanvraagpagina en ontvang geheel vrijblijvend een demo-acount van 60 dagen waarbij de applicatie volledig gebruikt kan worden om te zien of deze in de smaak valt.

menu

Basispakket

Alle hoofdzaken die u nodig heeft om de administratie van uw rijschool te beheren zitten in het basispakket. Dit basispakket stelt u in staat om:

 • uw volledige leerlingenadministratie bij te houden; met name persoonsgegevens, financiën en individuele voortgang door middel van digitale leskaart
 • lessen in te plannen door middel van een overzichtige digitale kalender
 • leerlingen te informeren over hun lesplanning
 • eenvoudig uw kilometers te registreren
 • met een paar keer klikken uw financiën semi-automatisch bij te houden
 • pakketten en eenmalige kortingsacties aan te maken en toe te kennen aan leerlingen
 • al uw leerlingen te mailen
 • uw instructeurs te beheren
 • eenvoudig verscheidene gegevens te exporteren naar Excel, denk hierbij bijvoorbeeld aan een kasboekuitdraai voor uw accountant of een BTW-overzicht. Deze spreadsheets kunnen, indien gewenst, aangepast worden aan uw persoonlijke wensen!

In de auto

Omdat u, of één van uw instructeurs, natuurlijk het grootste gedeelte van de tijd in de auto zit, is er ook een mobiele versie van de webapplicatie zodat u ook onderweg makkelijk bij de gegevens van uw leerlingen kunt, lessen in kunt roosteren en uw gereden kilometers kunt registreren. Hierdoor hoeft u aan het eind van de dag weinig tot niets meer te doen om uw administratie op orde te brengen!

Mocht u geen smartphone, tablet of een ander apparaat met toegang tot internet hebben voor onderweg, dan kunt u simpelweg gebruik maken van de hierboven genoemde exporteermogelijkheden. U kunt hiermee eenvoudig uw weekoverzicht, met daarin potentiële lesmogelijkheden, exporteren en uitprinten om zo ook tijdens het lessen uw data bij de hand te hebben en verder aan te kunnen vullen.

Uitbreidingen

Naast al deze functies bestaat er ook nog de mogelijkheid om de uitbreiding "leerlingenportal" aan te schaffen om uw leerlingen en wellicht ook uzelf beter van dienst te zijn.
Wenst u daarnaast nog meer functies dan is er de mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor een nieuwe functionaliteit. Ga hiervoor naar de contactpagina en laat een bericht achter.

Interesse?

Laat dan je gegevens achter op de demo-aanvraagpagina en ontvang geheel vrijblijvend een demo-acount van 60 dagen waarbij de applicatie volledig gebruikt kan worden om te zien of deze in de smaak valt.

menu

Leerlingenportal

Heeft u ook zo vaak last van gaten in uw rooster of wilt u uw leerlingen simpelweg de mogelijkheid bieden om zelf lessen in te plannen, kies dan naast het basispakket ook voor de leerlingenportal-uitbreiding. Hiermee kunnen leerlingen:

 • zelf lessen inplannen
 • hun leshistorie en toekomstige lessen bekijken
 • een overzicht van de kosten en hun huidige saldo inzien
 • persoonlijke instellingen veranderen

Al deze opties kunt u zelf vanuit uw basisapplicatie configuren, zodat u controle heeft over wat leerlingen doen en kunnen in de portal.

Interesse?

Selecteer dan bij het aanvragen van een demo-account de optie "basispakket + leerlingenportal" op de demo-aanvraagpagina.

menu

Kosten

Onderstaand een overzicht van de kosten voor de verschillende onderdelen van de applicatie en eventuele extra diensten.

Prijzen vanaf 01-04-2012:

OnderdeelPrijs*
Basispakket€ 20,00
Leerlingenportal€ 5,00
  
1e instructeurGratis
Extra instructeur€ 5,00

*) Prijs is per maand en exclusief BTW

menu

Algemene voorwaarden

De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Indien u het bestand niet kunt openen heeft u waarschijnlijk geen PDF reader geïnstalleerd. Installeer Adobe Acrobat Reader om het bestand alsnog te kunnen openen. Deze kunt u downloaden op adobe.com.

Privacy

Hieronder treft u een overzicht aan van de gegevens over u die opgeslagen worden in de webapplicatie en waarvoor deze gegevens gebruikt worden.

 • Uw NAW & e-mailgegevens; voor het toesturen van inloggegevens en in de toekomst mogelijk voor het genereren en verzenden van facturen.
 • De naam en e-mailgegevens van uw instructeurs; voor het verzenden van lesmails.
 • Uw gebruikersnaam & (versleutelde) wachtwoord; om in te loggen op de applicatie.

Ook worden er geen tracking cookies geplaatst. Er wordt enkel gebruik gemaakt van een cookie om u in te loggen op de applicatie. Deze wordt automatisch verwijderd na het verlopen van uw sessie of na het handmatig uitloggen.

Delen van gegevens

Uw gegevens worden enkel gebruikt voor de hierboven genoemde redenen. Deze worden dus niet gedeeld met derden en verlaten de applicatie niet.

Al uw gegevens staan opgeslagen op servers in Nederland voorzien van de laatste veiligheidsupdates en firewalls.

menu

Demo-account

Wilt u de webapplicatie geheel vrijblijvend en zonder stilzwijgende verlening, 60 dagen gratis proberen om te ervaren hoe, en of, het uw administratie vergemakkelijkt, vul dan hieronder uw gegevens in. U ontvangt onmiddelijk uw inloggegevens en verdere informatie op het door u opgegeven e-mailadres en kunt dus meteen aan de slag!

menu

Contact

Voor meer informatie en/of vragen, kunt altijd een bericht naar ons sturen met behulp van onderstaande gegevens

Naam:Rijschool-beheer.nl
Adres:Horstacker 2203
6546 GH
Nijmegen
KVK:54866057
E-mail: