Basispakket

Alle hoofdzaken die u nodig heeft om de administratie van uw rijschool te beheren zitten in het basispakket. Dit basispakket stelt u in staat om:

In de auto

Omdat u, of één van uw instructeurs, natuurlijk het grootste gedeelte van de tijd in de auto zit, is er ook een mobiele versie van de webapplicatie zodat u ook onderweg makkelijk bij de gegevens van uw leerlingen kunt, lessen in kunt roosteren en uw gereden kilometers kunt registreren. Hierdoor hoeft u aan het eind van de dag weinig tot niets meer te doen om uw administratie op orde te brengen!

Mocht u geen smartphone, tablet of een ander apparaat met toegang tot internet hebben voor onderweg, dan kunt u simpelweg gebruik maken van de hierboven genoemde exporteermogelijkheden. U kunt hiermee eenvoudig uw weekoverzicht, met daarin potentiële lesmogelijkheden, exporteren en uitprinten om zo ook tijdens het lessen uw data bij de hand te hebben en verder aan te kunnen vullen.

Uitbreidingen

Naast al deze functies bestaat er ook nog de mogelijkheid om de uitbreiding "leerlingenportal" aan te schaffen om uw leerlingen en wellicht ook uzelf beter van dienst te zijn.
Wenst u daarnaast nog meer functies dan is er de mogelijkheid om een verzoek in te dienen voor een nieuwe functionaliteit. Ga hiervoor naar de contactpagina en laat een bericht achter.

Interesse?

Laat dan je gegevens achter op de demo-aanvraagpagina en ontvang geheel vrijblijvend een demo-acount van 60 dagen waarbij de applicatie volledig gebruikt kan worden om te zien of deze in de smaak valt.